Sleepbootdagen in Vianen

Donderdag 18 mei, Hemelvaartsdag, vertrok Zangkoor Sterk Spul met een grote touringcar vanuit Linschoten naar de Sleepbootdagen in Vianen. Op dit grote nautische drie dagen durende evenement trad Sterk Spul op het Sluiseiland tweemaal afwisselend op met het koor Windstilte uit de Meern. Met het claxonneren van de sleepboten en het luiden van de kerkklokken was de officiële opening een feit en startte Sterk Spul het eerste optreden onder de enthousiaste leiding van dirigente Helga Huisjes. Samen met het koor Windstilte werd de dag afgesloten.
De Oranjevereniging uit Vianen heeft dit evenement weer nieuw leven ingeblazen en trok daarmee veel bezoekers naar de prachtige stoomboten en de levendige markt. Complimenten voor de organisatie en hopelijk tot de volgende Sleepbootdagen over twee jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *