Meezingavond in ’t Kruispunt groot succes!

Zaterdagavond is er een Meezingavond gehouden in ’t Kruispunt in Linschoten. De avond werd georganiseerd door het Linschotense koor Sterk Spul met medewerking van Vrienden van ’t Kruispunt en Stichting Met je Hart. Er werden smartlappen, levens- en zeemansliederen gezongen.

De zaal was goed bezet en ook via de livestream kon men het optreden meebeleven. Het samenhorigheidsgevoel dat Sterk Spul iedere repetitie heeft, wilde men ook het publiek in de zaal en thuis laten ervaren. En dat is ruimschoots gelukt.  Het publiek kon de tekst via een scherm volgen en uit volle borst deinde en zong iedereen mee! Het enthousiaste publiek ging na afloop vol positieve energie weer huiswaarts. Ook het koor heeft genoten. Vooral omdat ze blij waren om na vier jaar weer een Meezingavond te mogen organiseren! 

Onder de bezielende leiding van dirigente Ingrid Kappelle wist zij deze avond enthousiast vorm te geven. Met haar expressie, opgedaan als operazangeres, wist zij dit deskundig over te brengen aan het koor en het publiek. Het koor kijkt terug op een zeer geslaagde Meezingavond!

Grote dank aan Vrienden van ’t Kruispunt en Stichting Met je Hart. Zonder hun bijdrage was dit niet mogelijk geweest!

foto Manon Budding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *