‘Sterk Spul’ bestaat 12,5 jaar

‘Sterk Spul’ is opgericht op 24 maart 2009 en bestond derhalve op 24 september 2021 12,5 jaar. Vanwege de coronabeperkingen was een gezellig feestje helaas geen optie. Ook de geplande kerstbijeenkomst waarbij er aandacht aan het jubileum zou worden besteed, moest worden afgelast. Toch willen we met dit jubileum ook de leden van het eerste uur in het zonnetje zetten. Onze voorzitter en secretaris, Gijsbert-Jan en Yvonne Vermeulen, hebben een prachtige oorkonde met een eigen lakzegel gemaakt die zij persoonlijk aan de jubilerende leden hebben overhandigd. Bij de uitreiking werd ter plekke een foto genomen en alle foto’s zijn verwerkt in onderstaande collage.

Vanaf deze plaats nogmaals de hartelijke felicitaties aan zangkoor Sterk Spul en de jubilerende leden, waarbij we hopen weer spoedig bijeen te mogen komen om alsnog een toost uit te kunnen brengen op ons koor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *