Vacature

‘Sterk Spul’ zoekt nieuwe dirigent

Zangkoor Sterk Spul is een gemengd koor in Linschoten dat bestaat uit ongeveer 50 vrouwen en 25 mannen, en is opgericht in 2009. Het plezier van samen zingen staat voorop, maar we leggen de lat wel steeds een beetje hoger.

Ons repertoire bestaat uit smartlappen, zeemans- en levensliederen en vrolijke meezingers. Twee tot driestemmig behoort tot de mogelijkheden. Het koor wordt ondersteund door 5 accordeonisten, een bassist en een drummer.

Wij zijn op zoek naar een gezellige en leuke dirigent die ons professioneel kan begeleiden. Wij repeteren wekelijks op de dinsdagavond in een idyllisch kerkje in Linschoten. Wij trachten zo’n 6 keer per jaar op te treden.  

Begin september 2021 hopen wij samen met de nieuwe dirigent weer enthousiast van start te kunnen gaan.

Uw reactie kunt u richten aan het bestuur.

bijdetol@zangkoorsterkspul.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *